Qui soc i contacte | Al menú

Publicació: .
Actualització: .

Qui soc i contacte

Contacte

A Preedició no hi trobareu cap adreça de correu electrònic meva. Qui vulgui posar-se en contacte amb mi pot buscar “Pere Farrando” a Twitter o Linkedin i demanar-me una adreça de correu electrònic. També podeu demanar l’accés al grup de Slack de Preedició mitjançant un missatge de correu electrònic. Escric de tant en tant en anglès a Medium amb l’identificador @WritingonaMac, però també se m’hi pot trobar cercant “Pere Farrando”.

Qui soc

Em dic Pere Farrando Canals i vaig néixer a Vic el 1968. Amb catorze anys vaig anar a raure a una altra ciutat, i he continuat rodant fins a trobar redós a Vilanova i la Geltrú. Em guanyo la vida corregint textos i fent algunes col·laboracions acadèmiques, i accepto propostes de col·laboració si en teniu.

He trigat bastant a definir els dos camps que em motiven: el text tipogràfic i l’editatge. Reconec que solament soc especialista en un tema: la composició del text i la verificació ortogràfica amb InDesign d’Adobe. També conec el programa Affinity Publisher.

La figura intel·lectual que admiro més és Josep M. Pujol. Malauradament, ens va deixar l’agost del 2012, quan ja s’havia consolidat com un estudiós en tres àrees: la literatura medieval, el folklore i la tipografia. A la secció Descàrregues hi trobareu un article seu traduït al català, una versió ampliada d’un text que va publicar en una miscel·lània i una entrevista.

A dalt.